Borging van kwaliteit

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het meetbare resultaat hiervan is dat wij ruimschoots kunnen voldoen aan alle specificaties die u gerealiseerd wilt zien in uw product. Vanzelfsprekend zijn al onze gereedschappen gecertificeerd en besteden wij voortdurend aandacht aan ontwikkeling en training van onze medewerkers.

Co-maker

Vanuit onze jarenlange ervaring zullen wij, in overleg met u, meedenken over het productieproces en eventueel verbetervoorstellen doen die zullen leiden tot een goedkoper en/of kwalitatief beter productieproces.

Flexibele organisatie

Om direct te kunnen inspringen op de vraag hebben wij gekozen voor een platte organisatie met korte lijnen. Dit stelt ons in staat om volgens een strakke planning te werken. Dit betekent dat we snel duidelijkheid kunnen geven over de verwachtingen met betrekking tot het productieproces en nieuwe planningen.

Kwaliteitscontrole

Om aan de kwaliteitseisen te kunnen voldoen onderwerpen we onze producten aan een sluitende kwaliteitsprocedure. Wij werken volgens de volgende drie stappen:

  • Eerste productcontrole
  • Procescontrole
  • Eindcontrole

Tevens beschikken wij over een moderne geoutilleerde meetruimte waarmee wij in staat zijn om de kwaliteit te kunnen blijven leveren die van ons gevraagd wordt.