CNC freeswerk van Horstra in allerlei materialen

Horstra Technology produceert CNC freeswerk met de hoogste precisie in een geavanceerd computergestuurd machinepark. CNC (Computer Numerical Control) is een onmisbaar onderdeel van een hoogwaardig en modern productieproces. Ons gekwalificeerde en ervaren personeel levert maatwerk en denkt met u mee over hoe uw product nog beter kan worden. Het is voor ons een uitdaging om bij het maken, ontwerpen en begeleiden van CNC freeswerk de grenzen op te zoeken van wat technisch haalbaar is.

Computergestuurde productie van CNC freeswerk

Met ons enthousiaste team produceren wij met CNC Freeswerk specialistische onderdelen voor machines en apparatuur. Met een hightech 3D-Hypermill CAD/CAM systeem ontwerpen wij producten volgens de meest uiteenlopende klantspecificaties voor onder andere de verpakkingsindustrie, halfgeleiderindustrie, machinebouw en scheepsbouw. Deze ontwerpen worden vervolgens uitgevoerd met CNC freeswerk. U kunt bij ons terecht voor CNC freeswerk in allerlei materialen, zoals aluminium, staal, kunststof, alle RVS soorten en titanium.

Snel, betrouwbaar en gecertificeerd

Wij kunnen direct inspringen op elk marktvraag op het gebied van CNC freeswerk omdat wij een platte organisatie hebben met korte lijnen. Bovendien besteden wij veel tijd en aandacht aan ontwikkeling en training van onze medewerkers. Ons bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en werkt met scherpe kwaliteitscontrole. Op die manier hebt u duidelijkheid over de kwaliteit en planning van het productieproces en bent u er van verzekerd dat u snel aan de slag kunt. Uw CNC freeswerk is bij ons in de beste handen!

Neem contact op voor deskundig advies over CNC freeswerk

Wij geven u graag vrijblijvend advies over wat voor u de beste opties zijn. Onze betrokken en enthousiaste vakmensen staan altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en wensen op het gebied van CNC freeswerk, vijfassige metaalbewerkingen, metaalverspaning en RVS bewerkingen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Bel of mail voor een afspraak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0523 250840 en het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..