Topkwaliteit Fijnmechanische producten van Horstra Technology

Afwerking en nauwkeurigheid zijn van doorslaggevend belang voor uw product. Met Horstra Technology kunt u er op rekenen dat uw fijnmechanische producten gemaakt worden met de hoogste precisie, modernste technologie, kwaliteitsbewaking en toleranties tot fracties van een millimeter. Wij hebben door onze nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en innovatieve benadering een tevreden klantenkring opgebouwd voor onze fijnmechanische producten.

De kunst van de precisie

Wij produceren fijnmechanische producten met behulp van machines van topkwaliteit zoals de Matsuura H-plus 630 en de Hedelius RS80, die in staat zijn om uw innovatieve onderdelen te produceren met uiterste precisie en betrouwbaarheid. Die precisie staat het produceren van grote fijnmechanische producten uiteraard niet in de weg, want wij voeren freesbewerkingen uit tot een lengte van 5000mm. Met onze geavanceerde 3D-programmering bent u verzekerd van kwaliteit bij het maken van uw ontwerpen in aluminium, staal, kunststof, titanium en alle soorten RVS. Al onze medewerkers zijn specialisten en ons machinepark is gecertificeerd. Uw fijnmechanische producten zijn bij ons in de beste handen.

Ons meetprotool voor fijnmechanische producten

Wij beschikken over een moderne geoutilleerde meetruimte. Daarmee zijn wij in staat uw fijnmechanische producten met de kwaliteit te leveren die van ons verwacht wordt. Horstra Technology is ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Wij werken volgens duidelijke meetprotocollen zodat zeker weet dat uw fijnmechanische producten aan al uw eisen specificaties en eisen voldoen.

Vraag een offerte aan voor uw fijnmechanische producten

Wilt u meer informatie over prijs en levertijd van fijnmechanische producten, of heeft u een andere mechanische onderdelen, RVS bewerkingen of metaalbewerkingen? Neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte. We vragen door tot we een helder beeld hebben van wat uw product voor u moet kunnen doen. Vraag hieronder meer informatie aan over fijnmechanische producten of bel met 0523 250840. We zijn ook te bereiken via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons personeel en machinepark staan voor u klaar!