Vakmanschap in fijnmechanische techniek

Fijnmechanische techniek vereist grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Horstra Technology maakt precisieonderdelen voor specialistische machines en apparatuur. Deze worden gebruikt in allerlei soorten industrie├źn. Met verspanende technieken zoals draaien, slijpen, frezen, en polijsten maken wij fijnmechanische techniek op maat, zowel in serie als enkelstuks.

Uw partner bij fijnmechanische techniek

Het produceren en mee-ontwikkelen van fijnmechanische techniek en machineonderdelen is onze core business. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van complexe onderdelen met ons hoogwaardige machinepark dat bestaat uit een heel scala aan computergestuurde CNC frezen die in staat zijn tot 3-, 4-, en 5-assige bewerkingen. Ons enthousiaste team kent uiteraard als geen ander de weg op het geavanceerde 3D-HyperMill CAD/CAM systeem waarmee wij de ontwerpen produceren voor uw fijnmechanische techniek. Met deze kennis van zaken en ons hightech machinepark is het voor ons een uitdaging om de grenzen op te zoeken van wat haalbaar is.

Kwaliteitsbewaking van fijnmechanische techniek

Uiteraard is kwaliteitsbewaking voor ons van het hoogste belang. Uw fijnmechanische techniek moet betrouwbaar, accuraat en volgens meetbare specificaties geproduceerd worden. Daarvoor zetten wij een sluitende procedure in die bestaat uit drie fases: de eerste stap bestaat uit productcontrole, de volgende uit een procescontrole en als laatste volgt een eindcontrole van de fijnmechanische techniek. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent in het productieproces van uw onderdelen en kunnen we de kwaliteit waarborgen die onze klanten van ons verwachten.

Vragen over fijnmechanische techniek?

Onze betrokken en enthousiaste vakmensen zijn altijd bereid om u te helpen bij al uw vragen en wensen op het gebied van fijnmechanische techniek, mechanische onderdelen en metaalbewerkingen. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen, of hebt u een vraag of een specifiek probleem? Horstra Technology is ISO 9001 gecertificeerd, en wij zijn de ideale partner voor het produceren van fijnmechanische techniek. U kunt ons gerust bellen of mailen voor een afspraak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0523 250840 en het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons team staat voor u klaar!