Horstra Technology, ervaren leverancier van machineonderdelen

Wie op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf dat uw machineonderdelen met de hoogste precisie kan produceren hoeft niet ver te kijken: Horstra Technology is al jaren toeleverancier van machineonderdelen en high-tech producten voor onder andere de machinebouw, chipindustrie, verpakkingsindustrie, en scheepsbouw. Met onze grote ervaring en brede vakkennis kunt u er van verzekerd zijn dat uw machineonderdelen voldoen aan de strengste normen en kwaliteitseisen.

Machineonderdelen in alle maten en materialen

Wij zijn gevestigd in het Overijsselse Harderberg. In ons moderne bedrijfspand staat ons enthousiaste personeel in een groot en veelzijdig machinepark klaar om u te helpen met het ontwerpen, verbeteren en produceren van uw machineonderdelen. Hoe complex of gedetailleerd uw ontwerp ook is, wij voeren het uit met onze apparatuur die in staat is tot 3-, 4-, en 5-assige bewerkingen. Wij frezen uw machineonderdelen computergestuurd in alle soorten RVS, titanium, aluminium, staal en kunststof.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Uw machineonderdelen moeten voldoen aan de hoogste eisen en uiteraard volkomen betrouwbaar zijn. Alleen op die manier bent u er van verzekerd dat uw machineonderdelen direct en zonder problemen kunnen worden ingezet in uw bedrijf. Dat kan dankzij ons hooggekwalificeerde personeel. Daarom zijn wij ook een leerbedrijf dat is erkend door Kenteq, een non-profitorganisatie die door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is aangewezen als kenniscentrum voor de technische sectoren. Zo leiden we zelf vakmensen op. Horstra Technology heeft bovendien een uitgebreid netwerk waardoor wij - indien nodig - ook kunnen zorgen voor nabehandeling van matrialen.

Advies of vragen over hoe wij machineonderdelen maken?

Wij geven u graag vrijblijvend advies over wat voor u de beste opties zijn bij het produceren van uw machineonderdelen, fijnmechanische producten en mechamische onderdelen. Door onze ervaring met het maken van machineonderdelen hebben wij altijd een oplossing op maat. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0523 250840 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan garant voor een snelle en efficiƫnte oplossing!