Mechanische onderdelen in serie als unieke exemplaren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw nieuwe mechanische onderdelen kan produceren? Horstra Technology maakt uw complexe mechanische onderdelen, zowel in serie als unieke exemplaren. Ons vakkundige personeel staat klaar om u te helpen met expertise, betrokkenheid en maakt daarbij gebruik van de modernste technologie. Wij leveren graag een bijdrage aan uw innovatieproces en we zoeken daarbij de grenzen van het maakbare op.

Mechanische onderdelen voor alle bedrijfstakken

Wij maken mechanische onderdelen voor allerlei bedrijfstakken, zoals de halfgeleiderindustrie, verpakkingsindustrie, scheepsbouw en de algemene machinebouw. Met onze kennis van zaken en ons geavanceerde machinepark bent u er van verzekerd dat uw mechanische onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn en dat u deze direct en zonder problemen in uw eigen bedrijf kunt inzetten.

Horstra Technology: uw betrouwbare partner

De markt stelt hoge eisen. Wij beschikken over vooruitstrevende machines om uw mechanische onderdelen te maken, zoals 3-, 4- en 5-assige freesmachines waarvan twee met een palletwisselaar. Wij maken gebruiken van een hypermodern 3D-HyperMill CAD/CAM systeem om uw complexe mechanische onderdelen te ontwerpen en optimaal te produceren. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar vaak is er grote winst te behalen als u ons laat meedenken over de uitvoering. Die winst zal niet alleen een lagere kostprijs opleveren, maar ook een sneller productieproces of een nog betere uitvoering van uw mechanische onderdelen. Of het nu gaat om het CNC frezen van staal, aluminium en kunststof, het verspanen van titanium en alle soorten RVS of andere complexe productieprocessen, wij doen het met expertise en toewijding.

Horstra Technology: uw adres voor deskundig advies

Wilt u meer informatie over mechanische onderdelen, of heeft u een vraag over verspaning, metaalbewerkingen of CNC freeswerk? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies staan we voor u klaar. Wij helpen u graag om uit te zoeken wat voor u de beste oplossing is. Vraag hieronder meer informatie aan over mechanische onderdelen of bel met 0523 250840. U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag.