Metaalbewerkingen door geavanceerd machinepark van Horstra

Metalen mechanische onderdelen functioneren alleen perfect als in het productieproces alle metaalbewerkingen uiterst nauwkeurig uitgevoerd en afgewerkt zijn. Vandaar dat wij bij Horstra Technology een geavanceerd machinepark hebben staan waar zelfs de meest complexe metaalbewerkingen feilloos uitgevoerd kunnen worden. Om ervan verzekerd te zijn dat u de beste onderdelen krijgt, worden al onze producten bovendien onderworpen aan een uiterst grondige kwaliteitscontrole. Voor u produceren wij alleen het allerbeste.

Uw partner voor metaalbewerkingen

U kunt bij ons onder andere terecht voor verspaning, 3-, 4- of 5-assig metaalbewerkingen en CNC freeswerk. Door onze innovatieve benadering van het productieproces worden onze metaalbewerkingen niet alleen feilloos uitgevoerd, maar kunnen wij ook meedenken over uw innovaties en hoe deze optimaal te realiseren zijn. Dat geldt zowel voor onderdelen die in serie vervaardigd worden als voor enkelstuks. Onze jarenlange expertise zetten wij graag in om uw productieproces te verbeteren.

Kwaliteitsborging van metaalbewerkingen

In onze speciaal daarvoor geoutilleerde state-of-the-art meetruimte worden alle metaalbewerkingen die wij uitvoeren, onderworpen aan een strenge en volledige kwaliteitscontrole. Deze bestaat niet alleen uit een productcontrole, maar ook uit een procescontrole en een eindcontrole. Hierdoor weet u zeker dat de mechanische onderdelen die wij u leveren voldoen aan al uw eisen en specificaties. Een andere waarborg voor kwaliteit is het vakmanschap en enthousiasme van onze medewerkers. Als erkend leerbedrijf zorgen wij ervoor dat ons personeel altijd up-to-date is en dat geldt dus ook voor het vakmanschap en kennis op het gebied metaalbewerkingen.

Metaalbewerkingen met service

Of het nu gaat om verspaning, frezen of andere metaalbewerkingen, bij Horstra Technology bent u niet alleen verzekerd van innovatie en de hoogste kwaliteit, maar ook van service. Wij spelen flexibel in op uw vragen en houden ons tegelijkertijd aan een zeer strakke planning. Wilt u meer weten over metaalbewerkingen en de fijnmechanische producten die wij voor u kunnen maken, schroom dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar als u belt naar 0523 250840 of mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.