Highhtec metaalverspaning van Horstra Technology

Als specialist in mechanische onderdelen en fijnmechanische producten heeft Horstra Technology vanzelfsprekend ook hightech machines voor metaalverspaning. Hoe complex of innovatief uw onderdelen ook moeten zijn, wij staan garant voor het optimale productieproces en het beste resultaat. Met ons geavanceerde 3D-HyperMill CAD/CAM systeem gekoppeld aan state-of-the-art CNC frezen staan wij garant voor uiterste precisie en perfecte afwerking van de metaalverspaning.

Metaalverspaning: van aluminium tot en met titanium

In ons machinepark beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van metaalverspaning, maar ook van andere materialen. Onze frezen kunnen naast staal, aluminium, kunststof en alle RVS soorten zelfs titanium aan. Al jarenlang leveren wij complexe mechanische onderdelen aan tevreden klanten in de halfgeleiderindustrie, scheepsbouw, verpakkingsindustrie en machinebouw. Onze expertise op het gebied van metaalverspaning zetten wij in om met u mee te denken over een nog efficiƫnter productieproces en innovatieve producten. Zo nodig zorgen wij zelfs voor de nabehandeling van de materialen.

Kwaliteitscontrole metaalverspaning

Of het nu gaat om producten die serieel vervaardigd worden of om een uniek enkelstuks onderdeel, bij ons wordt de metaalverspaning perfect uitgevoerd. Om daarvan zeker te zijn wordt elk onderdeel onderworpen aan een sluitende kwaliteitscontrole waarbij elk detail bekeken en getest wordt. Daarvoor hebben we een speciaal geoutilleerde meetruimte en werken wij volgens duidelijke meetprotocollen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de metaalverspaning van uw onderdelen tot in de finesse voldoet aan al uw specificaties.

Metaalverspaning door vakspecialisten

Ons team van enthousiaste en betrokken vakspecialisten staat klaar om u te helpen bij al uw vragen en wensen op het gebied van metaalverspaning. Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Of zoekt u een ISO 9001 gecertificeerde partner voor uw mechanische onderdelen en metaalverspaning? Bel of mail gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is 0523 250840 en het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag.