RVS bewerken door Horstra Technology

De ene soort roestvrij staal is de andere niet. Dus als u er zeker van wil zijn dat uw roestvrij stalen mechanische onderdelen perfect vervaardigd zijn, gaat u natuurlijk naar een specialist. Horstra Technology heeft alle expertise op het gebied van RVS bewerken in huis. U kunt bij ons dan ook gebruik maken van een jarenlange ervaring met tevreden klanten, een hightech machinepark en hoog gekwalificeerd personeel. Als u een betrouwbare partner zoekt die voor u onderdelen van RVS bewerken kan en tevens verzekerd wilt zijn van topkwaliteit dan bent u bij ons op de juiste adres.

RVS bewerken in hightech omgeving

Al uw mechanische onderdelen worden zorgvuldig ontworpen en voorgeprogrammeerd in ons geavanceerde 3D-HyperMill CAD/CAM systeem dat is gekoppeld aan een state-of-the-art CNC frees. Dit systeem kan razendsnel en uiterst nauwkeurig RVS bewerken. Op die manier wordt RVS bewerken van zelfs de meest complexe of innovatieve onderdelen een fluitje van een cent. Om er zeker van te zijn dat alles tot in de finesses in orde is, worden al onze producten ook nog eens onderworpen aan nauwkeurig kwaliteitscontrole in een speciaal uitgeruste meetkamer.

RVS bewerken voor tevreden klanten

Door onze precieze en servicegerichte manier van RVS bewerken, hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd waarvoor wij regelmatig onderdelen van RVS bewerken en met wie wij meedenken over innovatieve fijnmechanische producten. Zowel in de verpakkingsindustrie als machinebouw, halfgeleiderindustrie en scheepsbouw hebben we een naam als betrouwbaar, flexibel bedrijf dat staat voor precisie en de hoogste kwaliteit. Desgevraagd denken we mee over verbetering en innovatie van uw productieproces en producten.

RVS bewerken voor u

Bij Horstra Technology willen we alleen het allerbeste voor u. Als u dus wilt weten op welke manier wij precies RVS bewerken en wat wij voor u kunnen vervaardigen, neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0523 250840 of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor al uw vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.