Horstra Technology voor ingewikkelde RVS bewerkingen

Voor uw bedrijf wilt u natuurlijk het allerbeste en dat geldt vanzelfsprekend ook voor al uw roestvrij stalen mechanische onderdelen. Bij Horstra Technology bent u ervan verzekerd dat alle RVS bewerkingen met uiterste precisie worden uitgevoerd. Al jarenlang zijn wij een ISO 9001 gecertificeerde, betrouwbare toeleverancier van fijnmechanische en hightech onderdelen voor de halfgeleiderindustrie, machinebouw, verpakkingsindustrie en scheepsbouw.

Complexe RVS bewerkingen

Door het geavanceerde machinepark kunnen wij zelfs de meest ingewikkelde RVS bewerkingen uitvoeren. Alle complexe RVS bewerkingen worden geprogrammeerd uitgevoerd door ons hightech 3D-Hypermill CAD/CAM systeem. Daarbij staat precisie en kwaliteit van het eindproduct voorop. Onze jarenlange expertise zetten wij graag in om met u mee te denken over hoe u uw productieproces nog verder kunt verbeteren. Op die manier produceert u zo goedkoop mogelijk de beste kwaliteit. Daarnaast fungeren wij regelmatig als co-creator van innovatieve producten.

RVS bewerkingen met kwaliteitsborging

Onze RVS bewerkingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en aan de laatste eisen van de markt. Niet alleen zijn onze medewerkers uitstekend geschoold en al onze gereedschappen gecertificeerd, maar al de RVS bewerkingen worden onderworpen aan een sluitende kwaliteitsprocedure in onze speciaal daarvoor geoutilleerde meetruimte. Zo borgen wij de kwaliteit van al uw producten. Niet alleen de kwaliteit van de producten vinden wij belangrijk, maar ook aan de kwaliteit van het contact met onze klanten besteden wij aandacht. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een strakke planning, zodat u duidelijkheid heeft.

Voor al uw vragen over RVS bewerkingen

Of het nu gaat om 3-. 4- of 5-assige RVS bewerkingen, metaalverspaning of andere metaalbewerkingen, bij Horstra Technology bent u verzekerd dat u eindigt met een uiterst hoogwaardige mechanische onderdelen. Daar trekt u dan weer tevreden klanten mee. Als u dus nog vragen heeft over RVS bewerkingen of een vrijblijvende offerte wilt, bel dan gerust naar telefoonnummer 0523 250840 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.