Horstra, expert in vijfassige metaalbewerkingen

Bij zeer complexe fijnmechanische onderdelen waar het op uiterste precisie aankomt voldoet een gewone freesmachine natuurlijk niet. Deze producten kunnen wel met vijfassige metaalbewerkingen worden vervaardigd. Alleen zo kloppen alle dimensies van het uiteindelijke onderdeel tot in de kleinste details. Bij Horstra Technology hebben wij de expertise en het geavanceerde machinepark waarmee wij zelfs de meest ingewikkelde vijfassige metaalbewerkingen voor u kunnen uitvoeren.

De uitvoering van vijfassige metaalbewerkingen

De vijfassige metaalbewerkingen worden gedaan in een hightech machinepark, dat volledig bestaat uit gecertificeerde machines. De state-of-the-art CNC frezen worden geprogrammeerd met behulp van een krachtig 3D-HyperMill CAD/CAM systeem. Bovendien worden alle vijfassige metaalbewerkingen ter controle nagemeten in de speciaal geoutilleerde meetruimte volgens heldere meetprotocollen. Op die manier kunnen wij voldoen aan alle veeleisende en innovatieve opdrachten en bent u verzekerd van topkwaliteit.

Vijfassige metaalbewerkingen door experts

Door de hoogwaardige apparatuur bent u verzekerd van een soepel productieproces en levering volgens een strakke planning. Op die manier kunnen wij flexibel inspelen op al uw wensen en behoeften. Daarbij kunt u gebruik maken van onze jarenlange expertise op het gebied van vijfassige metaalbewerkingen. Als erkend leerbedrijf zorgen wij namelijk dat al onze vakmensen volledig op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van vijfassige metaalbewerkingen. Zo kunnen wij u van advies dienen als u uw productieproces wilt optimaliseren of een innovatief fijnmechanisch product nodig heeft.

Nog vragen over vijfassige metaalbewerkingen?

Wilt u weten wat wij allemaal met vijfassige metaalbewerkingen voor u kunnen maken? Of heeft u andere vragen over mechanische onderdelen, fijnmechanica of metaalbewerkingen? Bent u op zoek naar een ervaren partner die met u mee kan denken over een nieuw product of onderdeel? U kunt gerust bellen naar 0523 250840 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze experts zitten klaar om u te adviseren.